Košarkaški kamp Zlača 2020 u organizaciji ŽKK Banovići, koji ovaj klub organizuje u periodu od 7. do 11. jula 2020., danas su posjetili predstavnici KSBIH i RKS Tuzla.

Predstavnici KSBIH, Razija Mujanović tim menadžer ženskih reprezentativnih selekcija BiH i Amer Čolan, generalni sekretar, nakon razgovora sa organizatorima kampa i druženjem sa polaznicama, Jasni Sliško, koordinatorici i trenerici na kampu su uručili više košarkaških lopti koje će djevojčicama sigurno dobro doći u narednim danima.

Gosti nisu krili zadovoljstvo uslovima koje djevojčice imaju na terenima Hotela Zlača, te programom rada koji će sigurno biti vjetar u leđa djevojčicama koje su na početku, vjerujemo uspješnih karijera.

Učesnice kapma jučer su posjetili i Midhat Husić, načelnik općine Banovići, bh. reprezentativka Irma Rahmanović, bivši kapiten ŽKK RMU Banoviči Maja Lačić i sadašnji kapiten tima Dženita Kahvedžić.

Na kampu učestvuju djevojčice uzrasta od 9 do 13 godine, koje trenažni proces i druge aktivnosti u kampu provode uz sve propisane epidemiloške mjere zaštite.

Podijeli: